"Хоффенхайм" перед грою з "Шахтарем" зазнав несподіваної поразки від новачка Бундесліги

"Хоффенхайм" перед грою з "Шахтарем" зазнав несподіваної поразки від новачка Бундесліги

Фото: twitter.com

Суперник донеччан також втратив двох гравців.

Суперник донецького "Шахтаря" в Лізі чемпіонів німецький "Хоффенхайм" сенсаційно програв у Бундеслізі новачку внутрішньої першості "Фортуні" з рахунком 1:2.

Забитими голами за "Фортуну" відзначилися Альфредо Моралес (45+1) та Доде Лукебакіо (88, з пенальті). Єдиний гол за "Хоффенхайм" провів Ріс Нельсон (86).

Окрім поразки, команда Юліана Нагельсманна перед битвою з "гірниками" зазнала ще й кадрових втрат. Пошкодження у "Хоффенхайма" отримали Кевін Фогт та Флоріан Грілітш. Чи зможуть ці виконавці допомогти своїм партнерам у грі з донеччанами, залишається невідомим.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Хоффенхайм" відбудеться 19 вересня о 19:55 за київським часом. Після трьох турів Бундесліги "Хоффенхайм" має в своєму активі лише три бали.

Ще один суперник "Шахтаря" в найпрестижнішому клубному турнірі Європи французький "Ліон" також не впорався з опонентом у чемпіонаті.

"Ткачі" в рамках 5 туру Ліги 1 зіграли на виїзді внічию з "Каном" - 2:2. Наразі "Ліон" з 7 очками розташовується на 7 сходинці в турнірній таблиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація