Ібрагімович у своєму стилі прокоментував гру збірної Швеції: Я можу краще

Ібрагімович у своєму стилі прокоментував гру збірної Швеції: Я можу краще

Фото: Reuters

Златан не може дивитися, як команда грає без нього.

Нападник американського "Лос-Анджелес Гелаксі" та збірної Швеції Златан Ібрагімович прокоментував виступ своєї національної команди на Чемпіонаті світу-2018.

"Мені не важко дивитися, як збірна Швеції грає без мене. Я відчуваю, що можу грати краще, ніж вони. Такий висновок я зробив після перегляду двох матчів збірної Швеції на ЧС-2018.

Я пам'ятаю, що прийшов в збірну і мав проблеми там. Я відрізнявся від інших, але зміг стати капітаном. Тож, часом думаєш: "Нехай грають і отримують задоволення", - цитує Ібрагімовича ESPN.

Нагадаємо, раніше Златан неодноразово впевнено заявляв, що поїде на чемпіонат світу до Росії. Однак, не потрапив до складу команди, тож поїхав на Мундіаль як посол зі спонсором.

Златан припинив виступи за національну команду після чемпіонату Європи у 2016 році. Після того, як Швеція гарантувала собі участь на ЧС-2018 (у раунді плей-оф була бита Італія).

Зазначимо, шведи перемогли Південну Корею і програли Німеччині. Після двох турів вони мають на своєму рахунку 3 бали і зберігають шанс на вихід з групи.

__________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація