Ібрагімович зізнався, що не напружується перед битвою з "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

Ібрагімович зізнався, що не напружується перед битвою з "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

Златан каже, що перебуває у хорошій формі. / Фото: Reuters

Златан розповів, що до першої битви з англійцями підходить розслабленим і впевненим у собі.

Нападник "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович поділився очікуваннями від протистояння з "Манчестер Сіті" у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"До чвертьфіналу підходжу в розслабленому стані. Безумовно, ці матчі дуже важливі для всіх - для мене, для клубу, для міста та Франції в цілому. Але я спокійний і впевнений у собі. Відчуваю себе свіжим - я в хорошій формі і гранично зосереджений.

Я намагаюся виграти якомога більше трофеїв. У футболі мають значення тільки титули. По закінченні кар'єри ти озираєшся назад і рахуєш свої перемоги. У мене є декілька трофеїв, так що скаржитися нема на що.

"Сіті" - дуже хороша команда. З моменту початку проекту їх команда не раз домагалася успіху, ну і склад у "манкуніанців", звичайно, багатий на талановитих гравців. В "Барселоні" я грав разом з Яя Туре. Мені дуже подобається цей хлопець. Там ще є Давід Сілва, Серхіо Агуеро, так й вся команда справді сильна. Тут не потрібно наглядати за кимось одним - треба бути напоготові з кожним футболістом суперника", - розповів Златан офіційному сайту УЄФА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Китаю хоче запросити Ібрагімовича в місцевий чемпіонат.

Повʼязані теми:

Наступна публікація