Іспанські ЗМІ нещадно розкритикували "Реал" після ганебного результату у чемпіонаті

Іспанські ЗМІ нещадно розкритикували "Реал" після ганебного результату у чемпіонаті

Фото: twitter.com

Мадридцям дісталося майже від усіх впливових видань.

Мадридський "Реал" отримав нещадний шквал критики за результат у домашньому матчі 19-го туру чемпіонату Іспанії проти "Вільярреала".

Команда Зінедіна Зідана не зуміла використати чисельну кількість моментів, за що у підсумку поплатилася під кінець зустрічі - гол у виконанні Пабло Форналса на 87-й хвилині забезпечив "жовтій субмарині" перемогу з рахунком 1:0.

Цей результат остаточно поховав надії "вершкових" на боротьбу за золоті нагороди, адже тепер відставання від "Барселони", якщо вона виграє свій матч цього туру, може скласти катастрофічні 19 балів.

Ганебний рахунок на табло та поточне місце у Ла Лізі (4 рядок) змусили іспанські ЗМІ просто знищити Королівський клуб за таку невиразну гру. Ось, наприклад, що пише Marca.

Нескінчена криза: "Реал" залишив "Вільярреал" живим, не забивши в першому таймі, і отримав розплату у вигляді голу Форналса. Марсело провів черговий слабкий матч, провалившись під час пропущеного м'яча, а Роналду знову не може забити. Хтось впізнає цей Мадрид? Вони можуть втратити навіть місце в Лізі чемпіонів, і це не жарт ".

Видання AS взагалі вважає, що "Реал" просто впав вже далі нікуди.

"Мадрид торкнувся дна: Гол Форналса став покаранням для Мадрида, який втратив чимало можливостей в першому таймі. Роналду повинен був забивати мінімум тричі, але зараз для нього закриті всі ворота світу. Очікування дуелі з ПСЖ перетворюється у вічність".

А ось видання El Mundo вважає саме Зінедіна Зідана винуватцем у провальних результатах команди. На думку одного з журналістів, французу потрібно якомога раніше піти у відставку.

Таким чином, поступившись "Вільярреалу", мадридці залишилися із 32 балами на 4-й позиції. Що стосується "Вільярреала", то вони мають 31 очко та посідають 5 місце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація