Історичний бокс: як Вайлдер, Шпілька та Глазков підготувалися до чемпіонських боїв

Історичний бокс: як Вайлдер, Шпілька та Глазков підготувалися до чемпіонських боїв

Деонтей Вайлдер на тренуванні. / Фото: boxingscene.com

Дивись відео з відкритого тренування боксерів.

Великий вечір професійного боксу, який відбудеться у Нью-Йорку 16 січня (17 січня за київським часом), вже зараз сміливо називають історичним.

Вперше за попередні 115 років поєдинки за найпрестижніші чемпіонські пояси у надважкому дивізіоні прийматиме Бруклін (район Нью-Йорка).

Чинний чемпіон WBC американець Деонтей Вайлдер може вперше за свою кар'єру поступитися – щоправда, у це не вірить ані він, ані численні експерти.

Вайлдер - нова і дуже серйозна надія Америки на панування серед важковаговиків - провів 35 поєдинків, з яких виграв нокаутом 34.

А після вчорашнього відкритого тренування Вайлдер засумнівався, що його суперник поляк Артур Шпілька наразі перебуває "у найкращій формі".

"Моє їм'я увійде до списку великих чемпіонів, які перемагали до моєї появи на рингу", - заявив Деонтей.

ТРЕНУВАННЯ ВАЙЛДЕРА



ТРЕНУВАННЯ ШПІЛЬКИ 

Відкрите тренування провів на бруклінському рингу і українець В'ячеслав Глазков - він битиметься за вакантний пояс IBF проти американця Чарльза Мартіна.

Чемпіонським званням цієї версії тривалий час володів Володимир Кличко, але втратив його після бою із Тайсоном Ф'юрі.

Той відмовився захищати цей здобуток, тому у IBF буде новий чемпіон.

ТРЕНУВАННЯ ГЛАЗКОВА



ТРЕНУВАННЯ МАРТІНА

Коментатор каналу 2+2 Володимир Кобельков, який разом із Олегом Шмідтом проведе пряму трансляцію вечора профі боксу, вважає, що перемагати Глазков має лише достроково.

Якщо справа дійде до підрахунку очок, то наймовірніше судді симпатизуватимуть американцю, адже не зможуть ігнорувати ні вплив місця проведення бою, ні потужне бажання боксерської спільноти США зібрати усі чемпіонські пояси у своїй країні.

Суперпоєдинки Вайлдер - Шпілька та Глазков - Мартін дивіться наживо на каналі 2+2 та онлайн на ТСН Проспорт у неділю, 17 січня, о 4 ранку.

Повтори на каналі 2+2 - о 10:00 та 23:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація