Історичний матч. Збірна України розпочала Лігу націй перемогою над чехами

Історичний матч. Збірна України розпочала Лігу націй перемогою над чехами

Фото: Reuters

Зінченко приніс перемогу у першому матчі нового турніру.

Збірна України стартувала у новому турнірі Ліга націй виїзним матчем проти команди Чехії. Гра завершилася перемогою українців з рахунком 2:1.

Старт матчу було відкладено через проблеми зі світлом на міському стадіоні Угерське-Градіште. Розпочалася гра на 15 хвилин пізніше запланованого.

Фото: Reuters

Українці одразу взяли м'яч під свій контроль, але щось пішло не так…

Вже на 4-й хвилині Патрік Шик увірвався лівим флангом у наш штрафний, обіграв В'ячеслава Кривцова та забив у ближню "дев'ятку" з кількох метрів.

Відігратися швидко не вийшло. Лише у дебютанта Романа Яремчука було одразу два моменти, але він неточно пробив головою спершу поруч з правою стійкою, потім лівою.

Проте забили наші у роздягальню. Марлос накрутив суперників, віддав далі, Андрій Ярмоленко пропустив на Євгена Коноплянку, а Женя з-під опонента пробив у ближній кут (45+1').

Фото: Reuters

У другому таймі обидві команди мали хороші шанси для взяття воріт, але вже на останній хвилині компенсованого часу Олександр Зінченко приніс нам перемогу!

Зазначимо, що до стартового складу "синьо-жовтих" не потрапив жоден гравець "Динамо". Лиша на 77-й хвилині вийшов Віктор Циганков, який замінив Євгена Коноплянку.

9 вересня збірна України проведе матч другого туру Ліги націй - у Львові наша команда прийме збірну Словаччини. Гра відбудеться без глядачів через покарання у 2015 році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація