Із ким зіграє "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи: потенційні суперники

Із ким зіграє "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи: потенційні суперники

Фото: Reuters

"Біло-синім" може попастися команда Ярмоленка.

Київське "Динамо" вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи з першого місця, обігравши вдома сербський "Партизан".

11-го грудня відбудеться жеребкування плей-оф.

Усі команди будуть поділені на два кошики: сіяні та несіяні. Сіяними будуть 12 переможців груп і чотири найкращі команди, що посіли треті місця в групах Ліги чемпіонів. Несіяними будуть володарі других місць і решта володарів третіх місць в групах Ліги чемпіонів.

_________________________

Сіяні: "Арсенал" (ENG), "Аталанта" (ITA), "Атлетик" (ESP), "Атлетіко"  (ESP), "Брага" (POR), "Вікторія" (CZE), "Вільяреал" (ESP ), "Динамо" Київ (UKR), "Зальцбург" (AUT), "Зеніт" (RUS), "Лаціо" (ITA), "Лейпциг" (GER), "Локомотив" (RUS), Мілан "(ITA), "Спортинг" * (POR), ЦСКА (RUS)

Несіяні: АЕК (GRE), "Астана" (KAZ), "Боруссія" Дортмунд  (GER), "Копенгаген" (DEN), "Лудогорець" (BUL), "Ліон" (FRA), "Наполі" (ITA ), "Ніцца" (FRA), "Олімпік" (FRA), "Партизан" (SRB), "Реал Сосьєдад" (ESP), "Селтік" (SCO), "Спартак" (RUS), "Стяуа" (ROU), "Црвена Звєзда" (SRB), "Естерсунд" (SWE)

_________________________

Динамівцям попадеться хтось із несіяних команд, окрім "Партизана" та "Спартака". Адже на цій стадії не можуть потрапити один на одного команди з однієї групи і з однієї асоціації. А "Динамо" було у групі з "Партизаном". Також розводять українські та російські клуби.  

Матчі відбудуться 15 і 22 лютого.

Нагадаємо, також свого суперника у Лізі чемпіонів отримає "Шахтар".

На жаль, "Зоря" вилетіла з Ліги Європи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація