Із поцілунками та словами "Героям Слава": як зустрічали паралімпійську збірну сотні українців

Тріумфаторів змагань чекали в аеропорту "Бориспіль".

У ніч на 22 вересня сотні українців зібралися в аеропорту "Бориспіль", аби особисто привітати спортсменів паралімпійської збірну України, які стали справжніми героями змагань.

Журналісти та ведучі ТСН з кульками та квітами також вирушили до "Борисполя". Зокрема, ведуча "1+1" Марічка Падалко взяла із собою свого сина, який сам захотів поїхати зустріти спортсменів.

Тріумфаторів Ріо-2016 зустрічали національним гімном країни та вигуками "Слава Україні! Героям Слава!"

А переможці, за власним зізнанням, присвятили свою перемогу воїнам АТО, які захищають зараз суверенітет України на сході і дехто з них повертаються додому з інвалідністю.

Слід зауважити, що до України повернулася велика, але не вся частина призерів та членів національної параолімпійської команди України. Друга і третя частина паралімпійців прибуде пізніше. 

Нагадаємо, ТСН ініціювала акцію-зустріч паралімпійців - Зустрічаймо переможців. Обличчя ТСН разом із уболівальниками вітали Паралімпійську збірну України, яка повертається з Ріо-де-Жанейро. У терміналі F аеропорту "Бориспіль" спортсменів зустрічали: Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Алла Мазур, Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско.

Паралімпійці везуть до України 117 нагород. Іще ніколи вони не досягали такого результату – спортсмени посіли третє місце у світі в командному заліку, нашу збірну випередили тільки Китай та Велика Британія.

З квітами та прапорами команда ТСН вирушила в аеропорт, аби зустріти українських паралімпійців

З квітами та прапорами команда ТСН вирушила в аеропорт, аби зустріти українських паралімпійців

Повʼязані теми:

Наступна публікація