Караваєв: у "Фенербачхе" немає тренувань з тактики

Караваєв: у "Фенербачхе" немає тренувань з тактики

Фото: twitter.com/Fenerbahce

Хавбека здивували тренування Діка Адвоката.

Український півзахисник Олександр Караваєв розповів "Профутболу" на каналі 2+2 про життя в Туреччині і про тренування в "Фенербахче", куди футболіст перейшов до кінця сезону.

"Дік Адвокат, він більше розповість план на тренування. У нас є ось це, це і все, що ми робимо. Після тренування захотів допрацював, побив по воротах або ще щось. Немає такого, що, якщо ти на тренуванні щось не так зробив, щоб він зупинив показав. Якщо не той момент, роблять не те, що вимагає, може напхати, і ти розумієш, що він говорить, але немає такого, щоб зупинив.

Тренування у Діка Адвоката постійно граємо – розминка, квадратики і тримання. І все. А тактика? Я здивувався. Я питав у Роми Нойштедтера... Але Рома каже за 5 місяців, що він там, тактики не було окремого тренування.

Ось як у нас Юрій Миколайович (Вернидуб – ред.) робив підготовку на Лігу Європи, ми тактично ставали всією командою по позиціях. Ходили, переміщалися, де потрібно опинятися в тій, чи іншій ситуації. Над тактикою поки не працюємо. Мені здається через те, що у нього є такий великий підбір футболістів такого рівня. Він не працює над тактикою, що всі повинні розуміти, що він повинен робити на полі на своїй позиції і показувати результат", - поділився Караваєв.

І поки Караваєв продовжує свою боротьбу за місце в старті "Фенербахче". Добре, що поруч дружина Людмила і дочка Аріана.

Для нього дуже важливий сімейний затишок і домашня кухня.

Незважаючи на відсутність місця в старті "Фенербахче", в Стамбулі Караваєв виглядає щасливим. Він отримав шанс грати в топ-клубі, що дається далеко не кожному.

Стамбульські виклики: як екс-хавбек луганської Зорі Караваєв виборює місце у старті Фенербахче

Стамбульські виклики: як екс-хавбек луганської Зорі Караваєв виборює місце у старті Фенербахче

Повʼязані теми:

Наступна публікація