Керманич "Феєноорда" похвалив "Шахтар" перед важливою грою у Лізі чемпіонів

Керманич "Феєноорда" похвалив "Шахтар" перед важливою грою у Лізі чемпіонів

Фото: twitter.com/feyenoord

Головний тренер чемпіона Нідерландів віддав належне "гірникам".

Керманич нідерландського "Феєноорда" Джованні ван Бронхорст відвідав традиційну прес-конференцію напередодні важливого поєдинку у Лізі чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

Легендарний гравець, а відтепер і тренер, відзначив, що його команда дуже добре підготувалася до цієї гри, проте, він знає проти кого їм доведеться грати.

"На жаль, не ми визначаємо, хто потрапить в яку групу. Ми ніяк не можемо вплинути на жереб. Гірники показали хороші результати в матчах з Наполі і Ман Сіті. Ми готові до боротьби, добре підготувалися. Не можу сказати, що це гра життя. Але нам потрібно буде чіплятися за результат в будь-якому випадку, незважаючи на обставини, що склалися. Постараємося завтра перемогти і поправити своє становище.

"Шахтар" і "Наполі" - це дві сильні команди, які вміють грати в атакувальний футбол. У складі гірників багато технічних бразильських футболістів, це досвідчений колектив. Нам доведеться дуже непросто, але ми готові до цієї гри, готові до сильного опору. Нічия може нас влаштувати, але при цьому ми розуміємо, що в такому випадку нам доведеться викластися на 150% в Харкові". - цитує слова ван Бронхорста Footboom.com.

Нагадаємо, що зустріч між "Феєноордом" та "Шахтарем" відбудеться 17-го жовтня 2017 року. Початок поєдинку о 21:45. Після 2 турів в активі "гірників" 3 очки та 2 місце. "Феєноорд" поки не має жодного балу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація