Кінець ери: ще одна легенда світового футболу оголосила про завершення кар'єри

Кінець ери: ще одна легенда світового футболу оголосила про завершення кар'єри

Фото: instagram.com

Світ продовжує втрачати великих гравців.

Зірка світового футболу Хаві Ернандес оголосив, що після завершення цього сезону остаточно повісить свої бутси на цвях.

Гравець визнає, що останнім часом на відновлення в нього йде значно більше часу, тому він не встигає повною мірою підготуватися до наступної гри.

"Мені пощастило в тому, що у мене не було серйозних травм. Думаю, що моя кар'єра потроху наближається до кінця. Катар дозволив мені це. Я бачу, що втомлююся більше і мені все важче відновлюватися. Цей сезон напевно буде для мене останнім як футболіста. Тепер маю намір отримати ліцензію тренера", - цитує слова Хаві видання Mundo Leo.

Зараз Хаві виступає у катарському клубі "Аль-Садд", до стану якого він перейшов у 2015 році. За цей час у складі своєї команди Хаві зумів виграти Суперкубок Катару, Кубок еміра Катара та Кубок принца Катару.

Нагадаємо, що майже всю свою кар'єру іспанець присвятив каталонській "Барселоні", за яку він виступав протягом 17 років (з 1998 по 2015). За "блаугранас" півзахисник провів 505 матчів, у яких відзначився 58 забитими голами. Разом з "Барселоною" Хаві виграв 8 чемпіонатів Іспанії, тричі здобув Кубок Іспанії та шість разів Суперкубок. Окрім того, чотири рази Хаві ставав призером Ліги чемпіонів.

Раніше, про завершення кар'єри повідомив не менш легендарний футболіст - італієць Андреа Пірло.

Повʼязані теми:

Наступна публікація