Київське "Динамо" хоче поставити ультиматум усьому українському футболу - Маркевич

Київське "Динамо" хоче поставити ультиматум усьому українському футболу - Маркевич

Фото: ФФУ

Колишній наставник збірної України різко відреагував на заяву Ігоря Суркіса.

Голова Комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич палко відреагував на коментар президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса, який не розуміє для чого викликати гравців його команди до збірної України, якщо вони там не грають.

"Складається враження, що київське "Динамо" хоче поставити ультиматум усьому українському футболу. Зовсім недавно керівництво клубу вимагало окремих незрозумілих гарантій безпеки для проведення матчу в Маріуполі, де грають без проблем всі решта клубів Прем'єр-ліги. Тепер "Динамо" вимагає гарантій того, що їхні гравці повинні обов'язково отримувати місце на полі в матчах Національної збірної країни.

Ігор Суркіс хоче поставити себе і своїх гравців над усіма іншими. Це значить - принизити тих, хто на рівні з іншими викликається до національної команди, отримує запрошення зіграти за збірну своєї Батьківщини.

На 100% Ігор Суркіс зараз підставляє гравців. Я летів разом з ними, я жив разом з командою, я розумію, як працює Андрій Шевченко і яка в нього чудова атмосфера всередині колективу. Шевченко викликав на ці збори більшість динамівців. Артем Кравець і Артем Бєсєдін грали в обох матчах. І це якраз в "Динамо" вони не мають ігрової практики, тому що там віддають перевагу легіонерам на їхніх позиціях. І при цьому президент "Динамо" заявляє, що на рівні з усіма несе відповідальність за виступи і результати збірної!", - цитує слова Маркевича офіційний сайт Федерації футболу України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація