Кличко: контракт на матч-реванш проти Джошуа був на столі

Кличко: контракт на матч-реванш проти Джошуа був на столі

Фото: instagram.com/klitschko_official

За словами боксера, цей поєдинок приніс би йому мільйони.

Український боксер Володимир Кличко розповів про матч-реванш проти британця Ентоні Джошуа, який так і не відбувся.

За словами Кличка, контракт на цей бій вже був в нього на столі. Матч-реванш проти Джошуа приніс би йому мільони, проте, як зазначив сам Володимир, гроші для нього ніколи не були головним аспектом в ухваленні рішення.

"Момент, коли настала ясність, що я завершую професійну кар'єру спортсмена, викликала таке невимовне відчуття. Якась суміш полегшення, очікування і печалі. Те, чого у мене ніколи не було і немає зараз - сумнівів у правильності рішення. Це було чудово! Контракт на матч-реванш був на столі. Цей бій приніс би мільйони. Але гроші ніколи не мотивували мене. Гроші завжди є результатом того, що ви робите, і вони не повинні бути єдиною відповіддю на питання: навіщо ви займаєтеся своєю справою.

Я завжди повинен відчувати: правильно це, чи неправильно. Потім я думаю про те, як це: чи не досягти конкретної мети. Це боляче? Чи справді це справжня біль? Відмова від бою не пошкодила мене ніяким чином. Коли я це зрозумів, рішення було прийнято. Рухатися до мети, не будучи одержимим нею, не є правильним рішенням", - цитує слова українця Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Нагадаємо, що Кличко провів свій останній бій у кінці квітня 2017 року. Після цього поєдинку боксер оголосив про завершення кар'єри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація