Кличко про перемогу Усика: він поїхав до Москви, виграв і змусив там прозвучати переможний гімн України

Кличко про перемогу Усика: він поїхав до Москви, виграв і змусив там прозвучати переможний гімн України

Фото: facebook.com/pg/K2Ukraine

Мер Києва пишається Олександром.

Колишній боксер Віталій Кличко прокоментував впевнену перемогу Олександра Усика у фінальному бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) з росіянином Муратом Гассієвим.

На думку мера Києва, Усик заслуговує на повагу лише тим, що погодився провести поєдинок на території суперника. Зазначимо, що зустріч відбулася у Москві.

"Він поїхав до Москви, виграв і змусив в центрі Москви прозвучати переможний гімн України і підняти переможний прапор України. Це - сухий залишок; все інше, всі спекуляції - від лукавого.

Найбільший суперник в будь-якому з боїв - не твій суперник, а ти сам, наскільки ти психологічно впораєшся з тиском. Не будемо забувати, що він поїхав в не дуже дружню обстановку, і практично весь зал вболівав проти Усика.

Усик психологічно підійшов до цього поєдинку на 100%, зробив грамотний поєдинок, використовував довжину рук і красиву роботу ніг, не дав Гассієву жодного шансу використовувати його сильні сторони", - сказав Кличко в інтерв'ю nv.ua.

Нагадаємо, що перемога над Гассієвим дозволила Усику стати абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі. Окрім того, Олександр об'єднав пояси за версіями WBC, WBO, IBF та WBA, а також пояс журналу The Ring.

Раніше став відомий наступний суперник Усика.

Повʼязані теми:

Наступна публікація