Кличко сам не знає, наскільки постарів – тренер Джошуа

Кличко сам не знає, наскільки постарів – тренер Джошуа

Фото: Reuters

Роб МакКракен поділився думками щодо майбутнього поєдинку.

Напередодні суперпоєдинку Кличко-Джошуа тренер британського боксера Роб МакКракен розповів про готовність свого підопічного та оцінив шанси Кличка.

МакКракен натякнув, що вік Кличка може відобразитися на фізичних кондиціях українця.

"Цей бій - великий виклик. Але Ентоні перебуває на тому етапі кар'єри, коли він насолоджується боксом. Кличко домінував у надважкій вазі понад десять років, але не для того Джошуа переходив в професіонали, щоб витрачати свій час на прохідні бої. Він був новачок, коли виграв Олімпійські ігри, він був недосвідченим бійцем, коли виграв титул чемпіона світу в бою з Чарльзом Мартіном.

Ентоні - дуже сильний і відмінно підготовлений. Він неймовірно небезпечний суперник для будь-кого. Чи не занадто рано йому виходити на Кличка? Я так не думаю. Він зараз на піку своїх фізичних можливостей, а цей бій його багато чому навчить, і він зможе рухатися вперед.

Вік Кличко? Час - жахлива штука. Коли він вже позначається на вас, то позначається по-справжньому. Навіть сам Володимир не знає, наскільки він постарів. Але ми все дізнаємося в суботу", - заявив МакКракен.

Нагадаємо, що вже в суботу, 29 квітня, на лондонській арені "Вемблі" Джошуа вийде на ринг проти Володимира Кличка.

На кону в поєдинку стоятимуть чемпіонські титули WBA Super, IBO і IBF.

Повʼязані теми:

Наступна публікація