Колишній гендиректор "Карпат": Маркевич працював з суддями, але договірних матчів не грав

Колишній гендиректор "Карпат": Маркевич працював з суддями, але договірних матчів не грав

Фото: ФК Дніпро

Екс-тренер давав гроші суддям.

Колишній генеральний директор "Карпат" Олександр Єфремов розповів, що екс-тренер, а нині голова комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич ніколи не грав договірні матчі, однак працював із суддями.

Про це Єфремов розповів в інтерв'ю FootballHub.

"Він - інтроверт. Все носить в собі. У нього своя філософія. Ігор Суркіс сказав, що більше матчів, ніж Маркевич, ніхто не здавав. Маркевич ніколи не грав договірні матчі. Але він працював з суддями.

Він мені говорив: "Саша, футбол - це контактна гра. Арбітр може свиснути на нашу користь, або на користь суперника. У нас молода команда. Треба, щоб вона грала. Бігла. А ці свистки ні до чого. Я прошу арбітра, щоб він не свистів і даю йому гроші. А допомагати мені не треба". Хоча йому допомагали", - розповів Єфремов.

Нагадаємо, що в "Карпатах" Маркевич працював в 1992-95, 1996-98, 2001-02 і 2002-04 роках. Також фахівець працював у багатьох інших командах, серед яких: "Волинь", "Металіст" і "Дніпро".

Нагадаємо, останнім клубом, який тренував Маркевич був "Дніпро". З ним він дійшов до фіналу Ліги Європи, де у захоплюючому матчі поступився "Севільї".

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація