Колумбія розгромила Польщу і позбавила її шансів на вихід до плей-оф ЧС-2018

Колумбія розгромила Польщу і позбавила її шансів на вихід до плей-оф ЧС-2018

Фото: Reuters

Поляки вилетіли з Мундіалю, колумбійці боротимуться далі за вихід з групи.

У матчі другого туру групового етапу Чемпіонату світу-2018 збірна Колумбії не залишила шансів команді Польщі.

Колумбійці оформили перемогу з рахунком – 3:0.

Рахунок у матчі влучним ударом головою відкрив захисник "Барселони" Йеррі Міна (40), для якого цей Мундіаль став дебютним.

Після перерви відзначився Радамель Фалькао, який вийшов один на один з голкіпером і без проблем його переграв, подвоївши перевагу своєї команди (70). А закріпив цю перевагу за 5 хвилин Хуан Куадрадо (75).

Таким чином, колумбійці мають тепер у своєму активі 3 бали і перебуваються на 3 місці у групі Н. Лідирують команди Японії та Сенегалу, які раніше завершили свій матч результативною нічиєю (2:2). У них по 4 бали. Команда Польщі, для якої ця поразка стала вже другою, втратила навіть теоретичні шанси на вихід в плей-оф турніру.

У матчі третього туру групового етапу збірна Колумбії зустрінеться з командою Сенегалу, а Польща зіграє з Японією. Обидві зустрічі пройдуть 28 червня.

______________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація