Колумбійського фаната пограбували на солідну суму під час ЧС-2018

Колумбійського фаната пограбували на солідну суму під час ЧС-2018

Фото: Reuters

У нього викрали гаманець у Москві.

Один з уболівальників з Колумбії постраждав від зловмисників під час Чемпіонату світу-2018.

У фаната викрали гаманець з банківськими картами перед матчем 1/8 фіналу ЧС-2018 Колумбія - Англія.

За словами постраждалого, він помітив зникнення гаманця після того, як йому на телефон почали надходити повідомлення про зняття грошей, сума яких врешті перевершила 12 тисяч доларів.

Зазначимо, що після матчу фанати збірних Англії та Колумбії влаштували бійку в метро, внаслідок чого постраждали декілька осіб.

Нагадаємо, що сама гра завершилася з рахунком 1:1. У серії пенальті точнішими були підопічні Гарета Саутгейта - 4:3.

____________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація