Коноплянка: вважаю Шевченка легендою, мої слова спотворили

Коноплянка: вважаю Шевченка легендою, мої слова спотворили

Фото: twitter.com/FFUKRAINE

Євген шокований роботою ЗМІ.

Півзахисник німецького "Шальке" та збірної України Євген Коноплянка пояснив свої слова на адресу керманича національної команди - Андрія Шевченка.

Раніше Коноплянка дав інтерв'ю офіційному сайту УЄФА, де й розповідає про колишнього форварда "Динамо", "Мілана" та "Челсі". ЗМІ поширили цю новину, де за словами Коноплянки, він не вважає Шевченка легендою. Після цього на Євгена вилився чималий негатив.

Утім, гравець пояснив ці слова, зазначивши, що його неправильно зрозуміли.

"Відверто кажучи, я трохи шокований. Неприємно здивували представники одного зі ЗМІ, які змінили акцент в словах, сказаних мною, і, відповідно, перекрутили зміст. Можливо, на них вплинуло те, що я сказав, що в дитинстві вболівав за "Ювентус"?

Але хочу підкреслити, що, безумовно, вважаю Андрія Шевченка легендою українського і світового футболу і дуже поважаю його досягнення як гравця. Відповідаючи на запитання кореспондента УЄФА, я сказав, що не дивлюся на Андрія Миколайовича як на легенду саме під час тренувального процесу та ігор, тому що сприймаю його саме як головного тренера.", - цитує слова Коноплянки segodnya.ua.

Нагадаємо, що зараз Коноплянка готується до товариської гри з Італією, яка відбудеться 10 жовтня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація