Кубок України: клуб Другої ліги у меншості здійснив приголомшливий камбек проти "Арсенала"

Кубок України: клуб Другої ліги у меншості здійснив приголомшливий камбек проти "Арсенала"

Фото: ФК Арсенал-Київ

В іншому матчі "Чорноморець" розгромив "Олександрію".

Київський "Арсенал", який віднедавна виступає без головного тренера, несподівано вилетів з Кубка України.

"Каноніри" у рамках 1/16 фіналу змагань поступилися на виїзді представнику Другої ліги "Черкащина-Академія" з рахунком 2:3.

Цікаво, що саме столична команда першою відкрила рахунок у матчі. Владислав Семотюк на 26 хвилині вивів гостей вперед. У другій половині зустрічі "Арсенал" подвоїв свою перевагу. Даніїл Сухоручко на 65 хвилині, здавалося б, зняв усі запитання стосовно переможця цієї дуелі.

Коли здавалося, що підопічні Владислава Гуменюка, який виконував роль керманича, свого вже не віддадуть, "Черкащина Академія" двома пострілами за чотири хвилини зрівняла рахунок на табло. Забитими голами відзначилися Віталій Тимофєєнко (82) та Олег Тарасенко (86). Таким чином, основний час завершився з рахунком 2:2, команди повинні були зіграти додаткові екстратайми.

На 100 хвилині усе той ж Тимофєєнко відзначився вже з негативного боку. Гравець господарів побачив перед собою друге попережження та, як наслідок, залишив свою команду в меншості.

Утім, це не завадило команді з нижчого дивізіону втретє засмутити голкіпера "Арсенала". Олег Тарасенко на 115 хвилині оформив дубль та приніс таким чином "Черкащині Академії" путівку до наступного етапу турніру.

В іншому поєдинку 1/16 фіналу Кубка України одеський "Чорноморець" розгромив одного з лідерів УПЛ "Олександрію" з рахунком 3:0. Забитими голами за "моряків" відзначилися Артем Чорній (42, 83) та Володимир Коваль (75).

З усіма іншими результатами Кубка України можна ознайомитися ТУТ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація