Курченко звинуватив у всіх бідах "Металіста" свого попередника

Курченко звинуватив у всіх бідах "Металіста" свого попередника

Курченко побачив змову проти свого клубу. / Фото: УНІАН

Власник харків'ян заявив, що у всьому винен Ярославський. 

Власник "Металіст" Сергій Курченко прокоментував відмову ФФУ видавати його клубу атестат на новий сезон через відсутність фінансових гарантій і борги.

"Я придбав ФК Металісту 2013 році за 100 млн доларів, при цьому, незважаючи на всі висловлювання колишнього власника клубу, вся сума була сплачена в повному розмірі. В наступний період я інвестував в клуб 270 млн доларів.

Клуб сьогодні грає і важливу соціальну роль – навчає понад 300 дітей (з них 60 постійно проживають на території Академії) з усієї України футбольній майстерності, нарощуючи спортивний потенціал країни, а також створює понад 500 робочих місць.

Однак політика і корупція проникли в спорт. Те, що відбувається з ФК Металіст сьогодні – це виключно прагнення колишнього власника клубу, старого шахрая Олександра Ярославського, виступаючи в змові з ФФУ, перешкодити атестації клубу, розвалити його, і привласнити собі його майже вікове ім'я, за безкоштовно. Своїми діями Ярославський і ФФУ завдадуть непоправної шкоди як всьому спорту України, так і місту Харкову", - розповів Курченко.

Нагадаємо, в травні суд Київського району Харкова заарештував усе майно "Металіста" через борги.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація