Легенда "Челсі" Террі заявив про останній сезон у клубі: це найважче рішення в моєму житті

Легенда "Челсі" Террі заявив про останній сезон у клубі: це найважче рішення в моєму житті

Фото: Reuters

Футболіст написав лист-зізнання.

Капітан "Челсі" Джон Террі написав лист, у якому зізнався у непростому рішенні про останній сезон у клубі після завершення цього сезону.

36-річний футболіст подякував керівництву клубу, колегам та вболівальникам та заначив, що шукає нових викликів.

"З величезним хвилюванням я оголосив, що це буде мій останній сезон в "Челсі". Це було найважчим рішенням в моєму житті. Але я завжди хотів піти правильно і в потрібний момент. Він настав. Я відчуваю, що ще можу грати в футбол, але в "Челсі" мої можливості будуть обмежені, тому настав час нового виклику.

З дитинства я мріяв бути професійним футболістом і безмежно вдячний "Челсі", моїм батькам за надану можливість і підтримку. За підтримки пана Абрамовича ми зуміли виконати всі наші бажання, оскільки клуб перейшов в нову еру, ставши одним з найуспішніших в світі. Тому я хочу подякувати пану Абрамовичу і всьому керівництву.

22 роки клуб був моїм життям, дав мені платформу для конкуренції з кращими, дозволив бити рекорди, вигравати трофей за трофеєм. Вдячний усім партнерам і тренерам, з якими я працював протягом багатьох років. Ніколи не зможу словами висловити любов до вболівальників. Вони забезпечували феноменальну підтримку мені і клубу, зіграли важливу роль в моєму успіху і в тому, що команда виграла багато трофеїв. Статус капітана "Челсі" - одне з найбільших моїх досягнень в житті", - написав у листі Террі.

Зазначимо, що "Челсі" наразі очолює турнірну таблицю англійської Прем'єр-ліги.

Повʼязані теми:

Наступна публікація