Легендарний Бьорндален оголосив про завершення кар’єри та зізнався, що мав проблеми із серцем

Легендарний Бьорндален оголосив про завершення кар’єри та зізнався, що мав проблеми із серцем

Фото: Reuters

44-річний спортсмен не стримав сліз під час промови.

Восьмиразовий олімпійський чемпіон норвежець Уле-Ейнар Бьорндален оголосив про завершення кар'єри під час спеціальної прес-конференції.

"У мене ще дуже багато мотивації. Спорт, як і раніше, приносить мені задоволення. Я міг би сказати, що втомився, але це не так. Хотів би провести в біатлоні ще кілька сезонів, але цей був для мене останнім", - сказав Бьорндален зі сльозами на очах.

44-річний спортсмен також зізнався, що минулого літа трапився епізод, який змусив його вперше задуматися про завершення кар'єри.

"У мене виявили порушення серцевого ритму. Причому це завжди відбувалося уві сні, і ніколи під час фізичних навантажень. Ми тримали питання під контролем, але потім це повторилося.

Мій організм реагував добре, і я отримував допомогу від своєї медичної команди. Але взимку ми переговорили і дійти висновку, що краще буде закінчити кар'єру", - додав Бьорндален.

 

4 bears are finally in Korea

Публикация от Ole Einar Bjørndalen (@oleeinarbjorndalen)

Минулого сезону Бьорндален посів 43-тє місце в загальному заліку Кубка світу і не потрапив на Олімпіаду-2018 в Пхенчхані.

На його рахунку 95 перемог на Кубку світу і 20 перемог на чемпіонатах світу. Він є восьмиразовим олімпійським чемпіоном, також на його рахунку 4 "срібла" і 1 "бронза" Олімпіад.

Повʼязані теми:

Наступна публікація