Легендарний Буффон оголосив про відхід з "Ювентуса"

Легендарний  Буффон оголосив про відхід з "Ювентуса"

Фото: Reuters

Але не про завершення кар’єри.

Легендарний воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон оголосив про відхід з клубу.

Голкіпер сьогодні, 17 травня, скликав прес-конференцію, на якій повідомив, що йде. Однак, чи означає це завершення кар'єри, або ж ветеран продовжить її в іншому місці – наразі невідомо.

Останній матч у футболці "Ювентуса" Буффон проведе в суботу, 19 травня, проти "Верони".

"Це особливий день для мене, зараз я відчуваю щастя і безтурботність. Ці почуття переповнюють мене завдяки неймовірному шляху, який я пройшов разом з дійсно близькими мені людьми, любов яких я відчував день за днем.

Суботній матч проти "Верони" стане для мене останнім за "Ювентус". Думаю, це буде найкращий спосіб завершити настільки фантастичну історію. Я боявся, що цю пригоду закінчу як гравець, якого ставлять в склад лише з ввічливості, адже його двигун вже давно заглух. Можу сказати, що все завершилося зовсім інакше. Я пишаюся, що до самого кінця виступав, можливо, і не на своєму найвищому рівні, але принаймні на рівні, який гідний імені "Ювентуса".

Моє майбутнє? Мені надійшли пропозиції як про продовження кар'єри на полі, так і за його межами. Наступного тижня я вирішу", - підсумував Буффон.

Зазначимо, що Буффон грав за туринський клуб з 2001 року. На його рахунку 655 матчів  за команду, з якою він 9 раз виграв Серію А і 4 рази Кубок Італії, однак так і не переміг у Лізі чемпіонів.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація