Легендарний форвард "Динамо" назвав існування "Говерли" знущанням над людьми

Легендарний форвард "Динамо" назвав існування "Говерли" знущанням над людьми

Шацьких назвав ситуацію з "Говерлою" неподобством. / Фото: ФК Динамо Київ

Максим Шацьких розкритикував ужгородський клуб.

Найкращий бомбардир в історії чемпіонату України Максим Шацьких різко розкритикував ужгородську "Говерлу", коментуючи постійні проблеми "медведів" з виконанням своїх фінансових зобов'язань.

"Все це брехня, жодні борги не сплачуються. Навіть жодного контакту немає. Коли я ще був у клубі, то через раз спілкувалися з керівництвом, а тепер і поготів – ні дзвінків, ні SMS, немає.

Продовжуємо судитися, тому що це реально не смішно. У команді борги з 90-х років, а вони все продовжують грати в Прем'єр-лізі. Це взагалі неподобство, який ще тут атестат на наступний сезон?.

Нехай вирішать хоча б щось. Компроміс можна знайти – ми теж люди. Але немає жодного діалогу, нічого. Воно просто йде і йде своєю чергою. Скільки можна вже? Я готовий поговорити з ними. Одразу ж першим дам інтерв'ю в усі видання, якщо "Говерла" почне розплачуватися.

Тримати ось таке неподобство, як "Говерла", це знущання над людьми. В нормальних країнах за таке у в'язницю садять, а у нас заплющюють очі. Є органи, які за це відповідають, у них і треба питати", - розповів узбек, який відіграв 10 років за київське "Динамо", а в "Говерлі" виступав у сезоні 2014/15.

Нагадаємо, Максим Шацьких кілька тижнів тому оголосив про завершення кар'єри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація