Легендарний спринтер Болт пройде перегляд в "Боруссії"

Легендарний спринтер Болт пройде перегляд в "Боруссії"

Фото: twitter.com/thefield_in

Бігун серйозно замислився над футбольною кар'єрою.

Знаменитий ямайський спринтер Усейн Болт, який завершив кар’єру бігуна в серпні 2017 року, продовжує шукати варіанти, щоб почати футбольну кар'єру.

Ямайський спортсмен продовжує мріяти грати за "Манчестер Юнайтед", але поки вирішив спробувати себе в дортмундській "Боруссії", куди вже в березні вирушить на перегляд.

"Травма позаду, і я знову у відмінній формі. У березні пройду перегляд в Дортмунді, після чого стане ясно, чи зможу я почати футбольну кар'єру. Якщо в "Боруссії" мені скажуть, що я достатньо хороший і що потрібно трохи потренуватися, я так і зроблю.

Мрію підписати контракт з "Манчестер Юнайтед". Якщо в Дортмунді мене не забракують, буду продовжувати наполегливо тренуватися. Я розмовляв з Алексом Фергюсоном і попросив його замовити за мене слівце. Він відповів, що якщо я буду здоровий і в формі, він подивиться, що можна зробити", - розповів Болт Daily Express.

Нагадаємо, що Болт завершив професійну кар'єру на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, який відбувався в Лондоні з 4 до 13 серпня. Там ямаєць виступав на 100-метрівці, де став третім, а в естафеті 4х100 метрів не зумів фінішувати через травму.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація