Лідер збірної Египту Салах готовий до дебютного матчу на ЧС-2018

Лідер збірної Египту Салах готовий до дебютного матчу на ЧС-2018

Фото: Reuters

Мохамед вийде на гру з Уругваєм 15 червня.

Лідер англійського "Ліверпуля" та збірної Єгипту Мохамед Салах зможе взяти участь у матчі 1 туру групової стадії чемпіонату світу проти збірної Уругваю.

Про це на прес-конференції повідомив головний тренер команди - Ектор Купер.

"Салах почувається себе дуже добре, він швидко відновився. Ми звернули на нього велику увагу, і треба подивитися, як мине сьогоднішнє тренування. Можу запевнити вас майже на 100%, що він буде грати завтра з нами, якщо, звичайно, не буде якихось непередбачених обставин", - цитує слова Купера sovsport.ru.

Нагадаємо, що Салах отримав травму на 30 хвилині фінального поєдинку Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом". Тоді Мохамед отримав пошкодження у протистоянні з капітаном "вершкових" - Серхіо Рамосом.

Окрім Уругваю, Єгипет на Мундіалі також зустрінеться з Росією (19 червня) та Саудівською Аравією (25 червня). У минулому сезоні нападник відіграв за "мерсисайдців" 52 зустрічі, у яких зумів відзначитися 44 забитими голами.

_____________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація