Ліга чемпіонів. "Тоттенхем" здійснив неймовірний камбек проти "Ювентуса"

Ліга чемпіонів. "Тоттенхем" здійснив неймовірний камбек проти "Ювентуса"

Фото: twitter.com/SpursOfficial

Лондонці мають хороші шанси вийти до чвертьфіналу.

"Тоттенхем" у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зумів врятувати поєдинок проти італійського "Ювентуса", зігравши з ними внічию - 2:2.

Лондонський клуб вже на 9-й хвилині матчу поступався команді Масіміліано Алегрі з рахунком 0:2. Спочатку форвард туринців Гонсало Ігуаїн вдало замкнув подачу від Міралема П'яніча, а через декілька миттєвостей все той ж Ігуаїн пробив голкіпера "шпор" Уго Льоріса з пенальті.

Міг форвард "старої синьори" піти на хет-трик, проте його удару з середньої дистанції трохи забракло влучності. На 35-й хвилині найкращий бомбардир лондонців Харрі Кейн один м'яч все ж відквитав - нападник вдало розібрався з легендарним Буффоном після пасу від Деле Аллі та відправив м'яч фактично у порожні ворота.

Цікавий той факт, що на 45-й хвилині Ігуаїн не зумів реалізувати пенальті, пробивши в поперечину.

У другій половині зустрічі "Тоттенхем" несподівано зрівняв рахунок у матчі - Крістіан Еріксен феноменальним ударом зі штрафного застав зненацька воротаря "Ювентуса" та приніс таким чином своїй команді настільки необхідну нічию. 

Отже тепер, якщо "Ювентус" хоче пробитися до чвертьфіналу змагань, йому необхідно мінімум один раз забивати у матчі-відповіді, який відбудеться 7-го березня 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація