"Ліверпуль" розбив новачка АПЛ та забезпечив собі участь у Лізі чемпіонів, Салах встановив неймовірний рекорд

"Ліверпуль" розбив новачка АПЛ та забезпечив собі участь у Лізі чемпіонів, Салах встановив неймовірний рекорд

Фото: Reuters

"Червоні" у доброму гуморі підходять до фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

"Ліверпуль" у рамках заключного 38 туру англійської Прем'єр-ліги розібрався вдома з новачком чемпіонату "Брайтоном" з рахунком 4:0.

"Мерсисайдці" відкрили рахунок на 26 хвилині протистояння - найкращий бомбардир команди Мохамед Салах спокійно відправив м'яч у кут воріт суперника з меж штрафної.

Зазначимо, що це вже 32 гол єгиптянина у цьогорічному розіграші АПЛ. Цей показник став для нього рекордним в історії чемпіонату Англії. Мохамед обійшов Луїса Суареса та Кріштіану Роналду, які до цього забивали у ворота суперників 31 раз.

Подвоїли свою перевагу господарі перед самою перервою - Деян Ловрен вдало замкнув навіс з лівого флангу у виконанні Ендрю Робертсона. Цей м'яч був забитий на 40 хвилині.

Підопічні Юргена Клоппа довели справу до розгрому на самому початку другої половини зустрічі - нападник Домінік Соланке відзначився дебютним голом за "червоних" завдяки потужному удару з гострого кута. Четвертий гол господарі забили на 85 хвилині - Ендрю Робертсон додав до результативної передачи забитий гол, який й встановив остаточний рахунок на табло.

Фото: Reuters

Таким чином, розбивши "Брайтон", "Ліверпуль" набрав 75 балів та розташувався на 4 сходинці турнірної таблиці чемпіонату. "Тоттенхем", який був конкурентом "червоних" у боротьбі за бронзу, свій матч цього туру також виграв. Цікаве те, що у першому колі "Ліверпуль" також розгромив "Брайтон" (5:1). Тепер усі сили колектив з Ліверпуля кине на фінал Ліги чемпіонів, який відбудеться у Києві 26 травня 2018 року на стадіоні НСК "Олімпійський". Суперником "червоних" буде мадридський "Реал".

Повʼязані теми:

Наступна публікація