"Ліверпуль" тут, щоб боротися за свою мрію – Клопп

"Ліверпуль" тут, щоб боротися за свою мрію – Клопп

Фото: Reuters

Тренер заявив, що команда не збирається залишатися в роздягальні.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп напередодні матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти "Роми" відповів на запитання журналістів і поділився своїми очікуваннями від гри.

"Ми тут, щоб боротися за свою мрію і завоювати путівку в фінал. Багато хто думає, мовляв, "Ромі" достатньо всього-то виграти 3:0, але це все ж таки досить солідний результат. Нагадаю, що ми теж будемо на полі і залишатися в роздягальні не збираємося! Для нас це величезний шанс. Після того, як ми пропустили два м'ячі, дехто вже подумав, що ми програли. Але це не так. Це був лише перший матч.

Дуже приємно бути серед півфіналістів. Здорово, що хлопці подарували нам усім таку можливість. Подарували своїми прекрасними матчами, своїм професійним ставленням, всім тим, що вони робили по ходу сезону. Враховуючи наші результати і всю виконану роботу, ми безумовно заслужили вихід у півфінал.

Якщо "Рома" виграє 3:0 або більше, тоді, як кажуть, привітаю з виходом у фінал – це спорт. Я не думаю, що ми вже наперед вийшли у фінал, але і поганою нашу ситуацію не назву. "Рома" не пропускає вдома в Лізі чемпіонів, правильно? А ми в цьому турнірі ще жодного разу не програли. Якщо все так і залишиться, то ми виходимо у фінал. Ваші статті або мої слова в будь-якому випадку не зроблять результат. Для цього треба виходити на поле і грати, - сказав Клопп, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

Матч Рома - Ліверпуль відбудеться 2 травня о 21:45.

Нагадаємо, "Ліверпуль" переміг "Рому" у першому матчі з рахунком 5:2.

Фінал Ліги чемпіонів пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація