"Ліверпуль" у результативному матчі поступився "Ромі", проте все одно вийшов до фіналу Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" у результативному матчі поступився "Ромі", проте все одно вийшов до фіналу Ліги чемпіонів

Фото: Reuters

Італійці продемонстрували неймовірну жагу до перемоги.

Англійський "Ліверпуль" у рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів поступився на виїзді італійській "Ромі" з рахунком 4:2.

Відкривши рахунок вже на 9 хвилині протистояння, "червоні" ще більше ускладнили життя "вовкам". Постарався Садіо Мане, який спокійно переграв воротаря після передачі у виконанні Роберто Фірміно.

Утім, за 6 хвилин "Рома" відновила паритет у матчі - Джеймс Мілнер зрізав м'яч у власні ворота після того, як партнер по команді збирався вибивати його подалі від воріт. На 25 хвилині гості знову відзначилися у сітці воріт Аліссона Беккера - Жоржіньо Вейналдум першим підхопив м'яч та пробив над голкіпером італійської команди.

Друга половина зустрічі стала суцільним жахом для команди Юргена Клоппа. "Рома" за 45 хвилин тричі забила у ворота "червоних". Гол від Едіна Джеко та дубль у виконанні Раджі Наінгголана мало не перевели гру у додатковий час. Тим не менш, часу у "Роми" не вистачило, та, як наслідок, вони зупинилися за крок від вирішального матчу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Фото: Reuters

Що стосується "Ліверпуля", то вони вперше за довгий час зуміли пробитися до фіналу Ліги чемпоінів. За сумою двох матчів (7:6, перша гра завершилася з рахунком 5:2 на їхню користь) англійська команда стає другим фіналістом ЛЧ.

Фото: Reuters

Таким чином, "мерсисайдці" склали компанію мадридському "Реалу", який раніше пройшов "Баварію". Фінал "Реал" - "Ліверпуль" відбудеться 26 травня 2018 року у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок цього видовищного протистояння о 21:45 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація