Ломаченко увірвався на друге місце рейтингу найкращих боксерів світу

Ломаченко увірвався на друге місце рейтингу найкращих боксерів світу

Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Перемога над Гільєрмо Рігондо не залишилася непоміченою.

Український боксер Василь Ломаченко піднявся одразу на дві сходинки у рейтингу найкращих боксерів світу за версією авторитетного порталу BoxRec.

Після видовищної перемоги проти кубинця Гільєрмо Рігондо, "Лома" посів у цьому списку 2 місце. Тепер, наш співвітчизник поступається лише 27-річному мексиканцю Саулю Альваресу, який провів за свою кар'єру вже 49 поєдинків.

Фото: BoxRec

Цікавий той факт, що чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі посідає першу позицію у рейтингу за звання найкращого боксера за середньою кількістю зароблених очок за поєдинок. Ось, як останні успіхи Ломаченка прокоментував його промоутер Боб Арум.

"Ломаченко ... Я навіть не впевнений, що він - людина. Часом мені здається, що він надлюдина, якийсь супермен. Рігондо - це ж вам не абихто. Рігондо здавався непереможним. Але проти Ломаченко кубинець не знав, що робити. Він був повністю збентежений. Все, що Рігондо намагався зробити, так це ховався від ударів Василя, але той все одно знаходив можливість завдати влучного удару", - цитує слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Ломаченко отримав престижну нагороду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація