"Манчестер Сіті" розгромив "Манчестер Юнайтед" з тенісним рахунком (відео)

"Манчестер Сіті" розгромив "Манчестер Юнайтед" з тенісним рахунком (відео)

"Манчестер Сіті" шокував "Олд Траффорд" / Фото: AFP

Дербі Манчестера на "Олд Траффорді" закінчилося з рахунком 6:1 на користь "Манчестер Сіті".

Такого приниження вболівальники "Манчестер Юнайтед" ще не бачили. У неділю ввечері їх улюбленці зазнали нищівної і ганебної поразки від "Манчестер Сіті" на "Олд Траффорді". Гра закінчилась з рахунком 6:1 на користь команди Роберто Манчіні.

Таким чином, "Сіті" не лише завдав манкуніанцям найбільшої поразки за весь час виступів у Прем'єр-Лізі, перервавши 18-матчеву переможну серію "червоних дияволів" на "Олд Траффорд", але й до п'яти очок збільшив відрив від найпринципового суперника, давши ясно зрозуміти, що що їхнє нинішнє лідерство в чемпіонаті - не порожній звук.

З перших хвилин матчу ніщо не віщувало подібного приниження підопічних сера Алекса Фергюсона - господарі впевнено володіли м'ячем, нагнітаючи обстановку біля воріт Джо Харта, і, як здавалося, рано чи пізно доб'ються успіху.

Проте першими забили "городяни", відкривши рахунок у своїй першій осмисленій атаці. Джеймс Мілнер дав точну передачу на Балотеллі, і той холоднокровним ударом в дотик спрямував м'яч у самісінький кут воріт де Хеа.

Саме цей момент і можна вважати поворотним у грі - пропустивши гол, футболісти "Юнайтед" почали поступово розкисати, і єдине, що вони могли створити в атаці, це удари здалеку, з якими Харт не мав проблем.

А ледве почався другий тайм, як "Юнайтед" залишився в меншості - Джонні Еванс на підступах до штрафного майданчика недозволеним прийомом зупинив прохід Балотеллі, за що був цілком справедливо вилучений з поля.

Перевага "Сіті" з цього моменту вимальовувалася все більш виразно, і на 60-й хвилині блискуча комбінація за участю Давида Сільви і Мілнера завершилася прострілом вздовж воріт, після якого Балотеллі залишалося тільки підставити ногу - 0:2.

А ще через кілька хвилин прекрасна комбінація за участю Мілнера і Майкі Річардса привела до третього голу у виконанні Серхіо Агуеро.

Згодом м'яч побував і в воротах гостей. Даррен Флетчер відзначився ефектним ударом з-за меж штрафного.

Однак у час, що закінчився до кінця матчу, "городяни" буквально зім'яли оборону "Юнайтед", забивши ще три голи у ворота багатостраждального де Хеа. Двічі відзначився Джеко і ще один гол забив Давид Сілва.

Додамо, що для "Манчестер Сіті" ця перемога стала найбільшою в дербі Манчестера з 1926 року.

Цікаво, що у серпні "МЮ" декласував "Арсенал" з рахунком 8:2.

Англійська Прем'єр-ліга. 9-й тур

Манчестер. Old Trafford. 75487 глядачів
Головний арбітр:
Марк Клаттенбург

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 1:6

МЮ: де Хеа, Евра, Ріо Фердінанд, Еванс, Смоллінг, Андерсон (Філ Джонс, 66), Нані (Ернандес, 65), Ешлі Янг, Флетчер, Руні, Уелбек

МС: Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Кліши, Мілнер (Коларов, 89), Баррі, Давид Сілва, Яя Туре, Агуеро (Насрі, 76), Балотеллі (Джеко, 70)

0:1 Маріо Балотеллі, 22
0:2 Маріо Балотеллі, 60
0:3 Серхіо Агуеро, 69
1:3 Даррен Флетчер, 81
1:4 Едін Джеко, 89
1:5 Давид Сілва, 90+1
1:6 Едін Джеко, 90+4

Попередження: Балотеллі, 23; Компані, 41; Андерсон, 62; Евра, 67; Джеко, 75; Уелбек, 83; Річардс, 86

Вилучення: Джонні Еванс, 47

Читайте також:

"Металіст" вдесятьох переміг "Шахтар" у Донецьку (відео)

Еротична дружина футболіста "Волині" (відео)

"Манчестер Юнайтед" став найдорожчим спортивним брендом світу

"Манчестер Юнайтед" розгромив "Челсі" у чемпіонаті Англії (відео)

У найбагатшій команді світу відбувся скандал на матчі Ліги чемпіонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація