"Манчестер Юнайтед" прикро програв "Ньюкаслу" та ще більше відстав від лідера чемпіонату

"Манчестер Юнайтед" прикро програв "Ньюкаслу" та ще більше відстав від лідера чемпіонату

Фото: Reuters

"Манкуніанці" втратили безліч гольових моментів.

"Манчестер Юнайтед" у рамках 27-го туру англійської Прем'єр-ліги зазнав поразки на виїзді від "Ньюкасла" з рахунком 0:1.

Маючи дуже багато гольових можливостей, "червоні дияволи" так і не зуміли втілити свої задуми у забиті голи. Реалізація у цей день також була не на боці гостей...

Що стосується "сорок", то більш-менш реальний момент для взяття воріт команда Рафаеля Бенітеса втілила у гол на 65-й хвилині - Метт Річі після пасу від партнера по команді відправив м'яч точно у кут воріт Давіда Де Хеа. Витримавши натиск з боку гостей, "Ньюкасл" врешті решт зумів здобути таку необхідну для себе перемогу.

Таким чином, перегравши манчестерський колектив, "Ньюкасл" віддалився від зони вильоту у турнірній таблиці чемпіонату - наразі, в їхньому активі 28 балів та 13 місце. Що стосується "манкуніанців", то вони залишилися з 56 очками на 2 сходинці. Тепер, відставання команди Жозе Моурінью від "Манчестер Сіті" складає 16 пунктів.

Цікавий той факт, що цією перемогою "сороки" перервали свою безвиграшну серію в усіх турнірах, яка до цього налічувала 5 ігор.

Повʼязані теми:

Наступна публікація