"Манчестер Юнайтед" завдяки неймовірній кінцівці розгромив "Евертон"

"Манчестер Юнайтед" завдяки неймовірній кінцівці розгромив "Евертон"

Фото: Reuters

Команда Жозе Моурінью просто вбила суперника в останні хвилини матчу.

"Манчестер Юнайтед" прибив вдома "Евертон" із рахунком 4:0. Сталося це у рамках 5-го туру англійської Прем'єр-ліги.

"Червоні дияволи" дуже швидко вийшли вперед у цьому матчі - Антоніо Валенсія після пасу від Матіча на 4 хвилині завдав потужного та результативного пострілу по воротах гостей. Після цього, обидва колективи втратили безліч гольових моментів, які у подальшому могли вплинути на хід поєдинку.

Тим не менш, одна команда все ж досягла свого - протягом 6 хвилин "манкуніанці" тричі вразили ворота "ірисок". Цікавий той факт, що сталося це вже під завісу матчу. На 84-й хвилині подвоїв перевагу господарів Генріх Мхітарян, який вдало скористався передачею від Ромелу Лукаку - 2:0.

Довів справу до розгрому вже сам Лукаку - бельгійський форвард забив м'яч у сітку "Евертона" після скидки головою у виконанні Лінгарда. Жирну крапку у матчі поставив Антоні Мартіаль, який вже на 4 компенсованій до основного часу хвилині вдало реалізував пенальті.

Перемігши на своєму полі "Евертон", підопічні Жозе Моурінью наздогнали "Манчестер Сіті" у турнірній таблиці - тепер, в активі обох манчестерських команд по 13 набраних балів. "Евертон", тим часом, продовжує своє падіння - ліверпульський колектив набрав лише 4 очки за стартові 5 турів, що дозволяє претендувати лише на 18 місце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація