Марадона заявив, що не потрапляв до лікарні, а його донька розкритикувала журналістів за чутки про тата

Марадона заявив, що не потрапляв до лікарні, а його донька розкритикувала журналістів за чутки про тата

Фото: Reuters

За словами легенди, йому стало погано у перерві матчу, але до госпіталізації не доходило.

Легенда футболу Дієго Марадона повідомив, що інформація про госпіталізацію не відповідає дійсності.

За словами аргентинця, в перерві матчу Чемпіонату світу-2018 Нігерія - Аргентина (1:2) йому справді стало погано - заболіла шия і сталася декомпенсація.

"Хочу всім сказати, що зі мною все гаразд. Я не перебуваю в лікарні, і мене ніхто не госпіталізовував. У перерві матчу з Нігерією у мене сильно заболіла шия і я переніс декомпенсацію (серця).

Мене перевірив лікар і сказав перед другим таймом йти додому. Однак я хотів залишитися, адже ми ризикували всім. Як я міг піти? Всіх цілую, спасибі за підтримку", - написав Марадона у Facebook.

Castellano | Italiano | Inglés Quiero contarles que estoy bien, que no estoy ni estuve internado. En el entretiempo del...

Опубликовано Diego Maradona Вторник, 26 июня 2018 г.

Марадона під час матчу / Фото: Reuters

Тим часом його дочка Дальма жорстко розкритикувала ЗМІ за поширення неправдивої інформації про здоров'я тата.

"Гаразд, ви розповідаєте про здоров'я мого тата, але ви брешете!!! Яким же г*вняним має бути ваше життя, якщо ви робите це! Те, що люди говорять про інших, краще за все говорить про них самих. Ви жалюгідні! " - написала дівчина у Twitter.

Раніше The Sun написав, що Марадоні стало зле після матчу і його госпіталізували до лікарні з підозрою на серцевий напад.

Повʼязані теми:

Наступна публікація