"Маріуполь" після двох прикрих помилок програв "Бордо" у Лізі Європи

"Маріуполь" після двох прикрих помилок програв "Бордо" у Лізі Європи

Фото: ФК Маріуполь

"Азовці" першими відкрили рахунок у матчі.

"Маріуполь" у рамках 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи поступився в Одесі французькому "Бордо" з рахунком 1:3.

Команда Олександра Бабича першою забила у цьому протистоянні - Дмитро Мишньов вже на сьомій хвилині зустрічі потужним ударом з лінії штрафної вивів свою команду вперед.

Утім, вже на 33 хвилині гості відновили паритет - Гаетан Ляпорд результативно пробив з близької відстані під голкіпером Рустамом Худжамовим.

За чотири хвилини "Бордо" вперше опинився у ролі лідера - Худжамов прикро помилився біля своїх воріт, чим миттєво скористався все той ж Лаборд - 1:2.

На самому початку другої половини зустрічі французька команда втретє розписалася у воротах господарів - Орельєн Чуаенмі після неймовірної комбінації від партнерів по команді відправив м'яч з меж штрафної у ближній кут. Зазначимо, що у моменті з цим взяттям воріт серйозно помилився захисник "Маріуполя" Дава, який вирішив переграти суперника, проте втратив ігровий знаряд біля своїх воріт.

"Азовці" мали можливість скоротити відставання до мінімуму, але удар у виконанні Андрія Борячука прийшовся в стійку воріт опонента. Таким чином, програвши "Бордо", "Маріуполь" майже втратив шанси на продовження боротьби у цьому турнірі.

Матч-відповідь проти французької команди відбудеться 16 серпня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація