Маркевич: не хотів дивитися у Львові на деякі фізіономії

Маркевич: не хотів дивитися у Львові на деякі фізіономії

Мирон Маркевич / Фото: metalist.ua

Мирон Маркевич зізнався, чому не поїхав до Львова на матч 1/8 фіналу Кубка України "Карпати" – "Металіст".

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич пояснив, що стало причиною його відсутності на матчі 1/8 фіналу Кубка України з львівськими "Карпатами".

"Постійні "дрязги" із "Карпатами" мені набридли. Щиро кажучи, у Львові не хотілося дивитися на деякі фізіономії. Тому я не поїхав", - зізнався Маркевич.

Відзначимо, що раніше Мирон Богданович заявляв, що не поїде до Львова через зайнятість.

Крім цього, керманич харків'ян прокоментував виліт "Металіста" з Кубка України після поразки від "Карпат" з рахунком 0:1.

"Звісно, хотілося б кращого. Але до вилучення була рівна гра. А пізніше... Ще Романчук травмувався. У Львові грали ті, хто багато пропустив: Бордіян, Обрадович, Березовчук. Вони десь в кінці і дали тріщину. Хоча півтора тайми була доволі рівна гра. Взагалі, ми мали шанс на успіх, але вилучення вирішило долю матчу.

Ми у Харкові залишили той склад, який грав у Донецьку із "Шахтарем". Ми спершу провели непросту гру із "Мальме", потім" із "гірниками". Були вилучення в цих матчах, Тайсона довелося через незначне ушкодження міняти. Обираючи склад на гру із "Карпатами", ми відштовхувалися від того, що попереду на нас очікують непрості ігри. В Лізі Європи потрібно "добивати" результат, та і в чемпіонаті України не маємо права на осічку. У Харкові залишилися ті люди, які в суботу вийдуть проти "Ворскли". А іншим футболістам дали шанс себе проявити. Вони не потрапляють в "основу", щось собі "під ніс бурчать". Ось вони і отримали можливість показати себе в грі із далеко не найсильнішою командою", - розповів Мирон Богданович.

За словами Маркевича, після гри з львів'янами, він побачив, що деякі футболісти не тягнуть той рівень, на який замахнулася команда і невдовзі вони перейдуть в інші команди.

"В нас не має двох повноцінних складів, учора це було видно. Основна проблема – це знайти українських футболістів, які б дотягували до нашого рівня. Наразі їх обмаль, якщо вони і є, то висувають серйозні фінансові умови. Тому ми будемо дуже прискіпливо до цього ставитися. Але те, що в "Металісті" з'являться нові люди - це однозначно", - поділився Маркевич.

Читайте також:

"Карпати" не пустили "Металіст" у чвертьфінал Кубка України (відео)

Воротар "Шахтаря" показав "фак" уболівальникам "Динамо" (фото)

Срна присвятив перемогу над "Динамо" вболівальникам і Ахметову

Вболівальники "Динамо" закидали фанатів "Шахтаря" пляшками і монетами

"Волинь" вдесятьох героїчно перемогла "Дніпро" у Кубку України

Донецький "Металург" розтрощив "Кривбас" в Кубку України

Мазілу вивів "Арсенал" у чвертьфінал Кубка України (відео)

"Чорноморець" вийшов у чвертьфінал Кубка України

Повʼязані теми:

Наступна публікація