Марлос: я заспіваю пісню українською, все інше поки секрет

Марлос: я заспіваю пісню українською, все інше поки секрет

Фото: twitter.com/FFUKRAINE

Футболіст "Шахтаря" дав перший коментар у якості гравця збірної України.

Виконавець донецького "Шахтаря" Марлос поділився своїми враженнями від перебування у таборі збірної України.

Слід зазначити, що раніше вже була інформація стосовно того, що півзахисник вперше приміряв форму національної команди. Тепер, Марлос, прибувши до складу команди Андрія Шевченка, дав коментар щодо вражень від перебування у новій команді.

"Я вже багатьох хлопців знаю, проти багатьох грав, з іншими виступаю в одній команді, практично всіх знаю. Але я сподіваюся на підтримку команди в період моєї адаптації. Хвилювання немає, я спокійний. Я знаю, що тут тільки хороші люди, тому я не хвилююся. Я впевнений, що все пройде гладко.

Яку пісню я заспіваю на своїй присвяті? Я заспіваю пісню українською, все інше поки секрет", - cказав Марлос каналу ФФУ на Youtube.

Зараз він разом зі своїми новими партнерами по команді веде підготовку до матчів відбіркового раунду чемпіонату світу 2018 року проти команд Косова та Хорватії. Ці ігри відбудуться 6-го та 9-го жовтня 2017 року відповідно.

Після 8 проведених турів в активі збірної України 14 залікових балів та 4 місце у турнірній таблиці. Від лідируючої Хорватії "синьо-жовті" відстають на два бали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація