Матч із "Шахтарем" перенесли не через весілля – президент "Динамо"

Матч із "Шахтарем" перенесли не через весілля – президент "Динамо"

Фото: ФК Динамо Київ

У столичному клубі спростували припущення громадськості.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вирішив поставити крапку в розмовах про перенесення поєдинку проти "Шахтаря".

За словами власника команди, матч 26 туру УПЛ буде зіграний не в суботу (22 квітня), а в п'ятницю (21 квітня) через поєдинки команд у Кубку України.

Таким чином президент "Динамо" спростував інформацію про перенесення матчу через весілля дочки свого брата Григорія Суркіса.

"Спочатку взагалі сказали, що через весілля моєї доньки, яка вийшла заміж рівно рік тому, 8 квітня була річниця. Дійсно, 22 квітня у дочки мого брата весілля. Якщо люди вважають, що перенесли матч через весілля, то вони помиляються.

Враховуючи, що і "Динамо", і "Шахтар", в середу гратимуть принципові півфінальні матчі Кубка України, ми домовилися з "гірниками" зіграти в п'ятницю – це зручно для обох сторін. Крім того, ми, як господарі, маємо право призначити матч в будь-який день з п'ятниці по неділю. Більше це ні з чим не пов'язано.

Час зручний, сподіваюся, вболівальники прийдуть на стадіон і підтримають нас. На матчі з "Олімпіком" було 8,5 тисяч – для такої гри, вважаю, це непогано. Ігри з "Шахтарем", "Зорею" покажуть, наскільки ми готові", - розповів Суркіс.

Нагадаємо, раніше Григорій Суркіс був переобраний віце-президентом УЄФА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація