Матч легенд, фото з Кубком та виступ Hardwell: як розважитися до фіналу Ліги чемпіонів-2018

Матч легенд, фото з Кубком та виступ Hardwell: як розважитися до фіналу Ліги чемпіонів-2018

Фото: Reuters

Стала відома детальна програма активностей у центрі столиці.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) представив програму "Фестивалю чемпіонів".

"Фестиваль чемпіонів" - щорічна подія, яка проходить в місті, яке приймає фінали Ліги чемпіонів. Цьогоріч фестиваль відбудеться у Києві на Хрещатику з 24 до 27 травня.

Футбольні вболівальники, кияни та гості столиці  зможуть долучитися до низки активностей.

На церемонію відкриття, яка розпочнеться 24 травня о 10:40, прибудуть трофеї чемпіонату.

З Кубком Ліги чемпіонів серед чоловіків можна буде сфотографуватися до 26 травня включно, а з Кубком чемпіонату серед жінок – в день відкриття, адже вже ввечері 24 травня визначиться його володар.

У п'ятницю, 25 травня, о 16:00 відбудеться Ultimate Champions Tournament, де на спеціально обладнаному полі на Хрещатику зіграють зірки європейського футболу, які створювали його історію: Давор Шукер, Педраг Міятович, Стів Макманаман, Роббі Фаулер, Андрій Шевченко, Кларенс Зеєдорф, Деко і Генрік Ларссон.

Цікаво, що цього разу змагатимуться 4 команди, а не 2, як раніше. Гравці виступатимуть в одній з чотирьох команд – на підтримку "Реала" і "Ліверпуля", в команді зірок Ліги чемпіонів або команді Андрія Шевченка. Команди з 5 гравців зіграють короткі 30-хвилинні матчі, а переможці двох півфіналів зустрінуться в фіналі.

Фото: ТСН.ua

Крім того, можна буде відвідати галерею Чемпіонів УЄФА, зустріти легенд Ліги чемпіонів на автограф-сесіях з амбасадорами чемпіонату.

На сцені виступатимуть найкращі виконавці. Так, 25 травня о 21:30 виступить знаменитий нідерландський діджей Роберт ван де Корпут, відомий як Dj Hardwell.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК "Олімпійський". Фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок відбудеться 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського. У фіналі гратимуть "Вольсбург" та "Ліон". 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація