Мегафайт Нурмагомедов - Макгрегор. За кого вболіватимуть футболісти

Мегафайт Нурмагомедов - Макгрегор. За кого вболіватимуть футболісти

Фото: Reuters

Думки українських гравців розділилися.

Українські футболісти розповіли в ефірі FootballHub, за кого вболіватимуть у поєдинку між Хабібом Нурмагомедовим та Конором Макгрегором.

Андрій Ярмоленко, нападник англійського "Вест Хема"

Дивіться, якщо мене запитають, за кого я буду вболівати - однозначно, за Конора. Але якби мене запитали, на кого я поставив би гроші - я б поставив на Хабіба. Мені здається, що Хабіб переможе, тому що він дуже сильний в партері, а це не найсильніша сторона Конора. Думаю, що переможе Хабіб, але буду підтримувати Конора.

Євген Хачеріді, захисник грецького ПАОКа

Конор проти Хабіба - це дійсно мегафайт. Не знаю, за кого буду вболівати. Напевно, за гарний бій.

Фаворит, як мені здається, Хабіб. Він буде постійно ламати Конора, тому що в стійці Макгрегор сильніший. У Конора шанси будуть тільки в стійці. А Хабіб постійно лізтиме в боротьбу.

Роман Зозуля, форвард іспанського "Альбасете"

Я дивився прес-конференції, і мені не подобається поведінка Макгрегора. Мені подобається, як поводиться Хабіб. Він спокійний, упевнений в собі. Це заслуговує на повагу. Тому я буду вболівати за нього. Плюс я знаю, що його дядько живе в Полтаві, що він виріс і навчався в Києві, тут же став чемпіоном з самбо, якщо я не помиляюся. Буду вболівати за Хабіба, але, передусім, я хочу побачити хороший бій.

Поєдинок між Нурмагомедовим і Макгрегором за звання чемпіона світу UFC у легкій вазі відбудеться вранці 7 жовтня. Відеотрансляція цієї битви буде доступна на каналі 2+2 та на сайті ТСН Проспорт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація