Мексика розібралася з Південною Кореєю на ЧС-2018

Мексика розібралася з Південною Кореєю на ЧС-2018

Фото: Reuters

"Ацтекі" близькі до виходу у плей-оф.

Збірна Мексики перемогла Південну Корею у 2 турі групової стадії ЧС-2018.

"Ацтекі" відкрили рахунок на 26 хвилині - Карлос Вела впевнено реалізував пенальті, вивівши таким чином свою команду вперед у цьому протистоянні. Для нього самого цей гол став 50 у футболці національної команди.

Мексиканці подвоїли свою перевагу вже у другій половині зустрічі - Хав'єр Ернандес ідеально завершив контратаку партнерів по команді, завдавши удару під воротарем суперника.

Цей гол відбувся на 66 хвилині.

Єдине, на що спромоглися корейці, так це на гол у виконанні Сон Хин Міна - лідеру азіатів на 90 хвилині вдався фантастичний удар з-за меж штрафної.

Перегравши Південну Корею, Мексика дуже близька до виходу у 1/8 фіналу турніру. Аби гарантувати собі участь у раунді плей-оф, мексиканцям потрібно сподіватися на те, що Швеція відбере очки у Німеччини. Наразі в активі "зелено-білих" 6 балів. Що стосується корейців, то вони не набрали ще жодного очка на цьому Мундіалі.

_________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, зокрема режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, зокрема в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація