Менеджер Усика: Саша - мужик з металевими... нервами

Менеджер Усика: Саша - мужик з металевими... нервами

Фото: instagram.com/alex.krassyuk

Команда українця заявила, що їм потрібні ще 2 пояси.

Менеджер Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував перемогу українця над Майрісом Брієдісом у півфіналі World Boxing Super Series.

Зокрема, Красюк наголосив, що головною метою для команди українця є завоювання ще двох поясів.

"У мене неймовірні враження від того, що ми побачили. Однак, це було дуже близьке рішення суддів. Насправді, воно навіть ближче, ніж хтось міг уявити. Якби один із суддів не віддав Усику останній раунд, який, на мою думку, він виграв, а двоє інших суддів віддали 12-й раунд Брієдісу.

Якби той суддя не віддав Усику останній раунд, то була б нічия за більшістю рішень. Якщо нічия, то йдуть до записок четвертого арбітра, у нього теж нічия. А коли вже у четвертого судді нічия, тоді переможцем стає той, хто переміг в 12-му раунді. А переміг Брієдіс 2:1.

Це справжнє загартовування для чемпіона вже за двома версіями. Я, і не тільки я, всі побачили у Олександра стержень. Він - мужик, з металевими... нервами. Ми йдемо далі. Нам потрібні ще два пояси", - сказав Красюк.

Нагадаємо, Усик здобув перемогу рішенням більшості суддів в бою проти Брієдіса в рамках півфіналу World Boxing Super Series  (WBSS), об’єднавши титули WBO і WBC.

У фіналі WBSS Усик зустрінеться з переможцем пари Гассієв – Дортікос, які битимуться 10 лютого.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація