"Мені все одно, де вигравати" – Усик про фінальний бій WBSS проти росіянина Гассієва

"Мені все одно, де вигравати" – Усик про фінальний бій WBSS проти росіянина Гассієва

Фото: instagram.com/usykaa/

Наш чемпіон наголосив, що це буде бокс, а не політика.

Чемпіон світу за версіями WBC та WBO у важкій вазі Олександр Усик прокоментував свою позицію щодо місця проведення фінального бою World Boxing Super Series (WBSS) проти росіянина Мурата Гассієва.

Так, український боксер наголосив, що для нього немає принципового значення, де відбудеться поєдинок і що це буде бокс, а не політика.

"Мені без різниці, де вигравати. Напевно, це не зовсім чесно і об'єктивно, але як Бог дасть, так і буде. Для мене немає значення, куди їхати, всюди буду кістьми лягати, але робити свою улюблену справу.

Зрозуміло, що будуть розгойдувати, однозначно будуть це робити, і від цього нікуди не втечеш, але я зміню це. Це не буде політикою, це буде боксом! Мені не потрібна політика, тому що в ній занадто багато бруду, який мене не влаштовує. Мене влаштовує спорт - бокс ", - заявив Олександр в ефірі телеканалу 112 Україна.

Нагадаємо, нещодавно генеральний секретар Федерації боксу РФ Умар Кремлєв заявив, що вони будуть максимально тиснути на WBSS, щоб фінал турніру пройшов в Росії.

Бій Усик – Гассієв заплановано на 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія).

У півфіналі Усик рішенням суддів переміг Майріса Брієдіса, а Гассієв нокаутував Юніера Дортікоса.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація