Мессі врятував "Барселону" від ганьби у Лізі чемпіонів

Мессі врятував "Барселону" від  ганьби у Лізі чемпіонів

Мессі знову довів свою значущість / Фото: uefa.com

"Барселона" насилу впоралася зі "Спартаком" на "Камп Ноу".

Геній "Барселони" Ліонель Мессі став спасінням для команди Тіто Віланови, яка ледь не осоромилася на "Камп Ноу" у матчі з московським "Спартаком" в 1-му турі Ліги чемпіонів.

Каталонці повели у рахунку на 14-й хвилині. Крістіан Тельо без труднощів обіграв Кирила Комбарова і на лінії штрафного пробив у дальній кут воріт.

У середині тайму фортуна подарувала спартаківцям шанс на сенсацію: Еммануель Еменіке з правого флангу прострілив на Арі, але м'яч від ноги Даніеля Алвеса залетів у сітку.

Згодом українець Андрій Дикань проявив відмінні кіперські якості. Спочатку він потягнув з-під поперечини удар Сеска Фабрегаса. А у другому таймі врятував "народну команду" після удару Мессі.

Опісля Дикань одразу ж розпочав контратаку і у підсумку стрімка триходівка Арі - Макгіді - Ромуло завершилася голом останнього. Бразилець на класі пробив Віктора Вальдеса.

Москвичі зуміли протриматися аж до 71-й хвилини. Тельо зліва класно продерся поближче до володінь Вальдеса і прострілив у воротарський, де Мессі залишилося лише підставити ногу.

На завершення феєричної битви Лео показав, як вміє працювати головою. Санчес зліва навісив на дальню стійку, де Мессі головою заколотив м'яч.

Другий тур "Барселона" проведе в гостя у португальської "Бенфіки". А "Спартаку" в Москві протистоятиме шотландський "Селтік".

Барселона - Спартак - 3:2. Огляд матчу

Барселона - Спартак - 3:2. Огляд матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація