Мейвезер хоче отримати за бій з Нурмагомедовим до 200 мільйонів доларів

Мейвезер хоче отримати за бій з Нурмагомедовим до 200 мільйонів доларів

Фото: instagram.com/floydmayweather

Флойд дуже високо себе оцінює.

Американський боксер Флойд Мейвезер розповів про гонорар, який він хоче отримати за можливий бій з росіянином - Хабібом Нурмагомедовим.

За словами непереможного Мейвезера, за поєдинок з чемпіоном UFC у легкій вазі він жадає отримати від 110 до 200 мільйонів доларів.

"Я Флойд Мейвезер, звичайно ж я головний бык цього бою. Хабіб викликав мене, це він повинен йти в мій світ, в світ боксу. Не знаю іншого боксера, який би міг зрівнятися досягненнями зі мною.

Якщо я буду битися з Хабібом, то звичайно ж за дев'ятизначний гонорар. І суми будуть куди більше, ніж за бій з Макгрегором. Напевно, на сотню мільйонів доларів більше. Думаю, сума мого гонорару повинна бути десь в районі 110-200 мільйонів", - цитує слова Мейвезера BoxingScene.

Зазначимо, що обидва спортсмени вже дали згоду на проведення цього мегафайту.

Нагадаємо, що за всю професійну кар'єру Мейвезер провів 50 боїв, у яких не зазнав жодної поразки. Що стосується Нурмагомедова, то в UFC він провів 27 поєдинків, усі вони завершилися перемогами.

Цікаво, що Флойд та Хабіб провели свої останні зустрічі проти Конора Макгрегора. Обидва перемогли зіркового ірландця. Мейвезер здолав Макгрегора за правилами боксу, а Нурмагомедов - за правилами MMA.

Повʼязані теми:

Наступна публікація