"Ми приїхали і перемогли!" Фанати гучно підтримали збірну України в Чехії

"Ми приїхали і перемогли!" Фанати гучно підтримали збірну України в Чехії

Під час фан-маршу "Вірні збірній" чехи підспівували "Червону руту".

6 вересня збірна України подарувала своїм фанатам чудову перемогу в першому матчі Ліги націй УЄФА, перемігши команду Чехії - 2:1

Українські фани невтомно підтримувати свою команду весь матч піснями та кричалками й, до речі, також перемогли чехів на полі - о 13:00 в передмісті Угерське-Градіште відбувся фан-турнір між вболівальниками Чехії, Словаччини та України. Рахунок цієї гри 2:0. Автор обох голів Іван Кушка - минулого року в аналогічній грі з фінами в Тампере також відзначився голом. 

"Такі турніри зближують людей. Різний вік, різний статус, професії, інтереси, але нас об’єднує футбол, - каже львів’янин. -  Грали в стики, міцно, сильно, але після матчу потиснули руки, побажали один одному успіху й подякували за гру. Це найцінніше".

Олександр Козлов, учасник фан-руху "Вірні збірній" та голкіпер фан-команди України, дебютував в цій грі та не пропустив жодного м’яча: "Головне, що класно зіграла команда, й команда перемогла. А ще важливіше, щоб наш настрій та підтримка допомогли збірній України".

Результати ще двох фан-ігор: Україна - Словаччина - 0:3 та Чехія - Словаччина  - 5:5. А, отже, команда фанатів збірної Словаччини стала переможцем турніру. 

Одразу після гри вболівальники поїхали до українського фан-посольства в Чехії, звідки фан-маршем рушили до стадіону ім. Мирослава Валенти. Майже 300 учасників ходи викликали захоплення місцевих жителів, а на одній з вулиць чехи навіть підспівали українцям легендарну "Червону руту"!  

Не зрадили фани "Вірні збірній" й традиції відвідувати дітей в країнах, де грає українська збірна. День матчу для них почався з візиту в дитячий медично-реабілітаційний центр у містечку Куновіце. Тут проходять лікування та реабілітацію діти з важкими захворюваннями опорно-рухового апарату та нервової системи. 

Енергія українських фанів додавала впевненості команді Андрія Шевченка. Наші гравці показали хороший рівень гри та здобули заслужену перемогу, яку розділили разом з фанами одразу після фінального свистка. 
 

Вже за 2 дні у Львові відбудеться гра Україна - Словаччина. Вона пройде при порожніх трибунах, проте фани "Вірні збірній" обіцяють не залишити улюблену команду без підтримки, в тому числі й на стадіоні "Арена-Львів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація