Нацполіція звернула увагу на скандальний матч Першої ліги "Іллічівець" - "Гірник-Спорт"

Нацполіція звернула увагу на скандальний матч Першої ліги "Іллічівець" - "Гірник-Спорт"

Фото: shahta.org

Ігор Кочетов розповів про хід розслідування поєдинку.

Все більше інформації з'являється навколо матчу Першої ліги "Іллічівець" - "Гірник-Спорт", на який була поставлена рекордна сума для українського футболу у 2016 році.

За словами віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова, інформацію про договірний характер матчу федерація отримала перед грою.

"Система раннього виявлення, яка у нас працює, виявила певні аномалії за ставками, які було зроблено на цей матч. Крім того, Франческо Баранка (керівник Federbet) теж ще до матчу написав нам листа, де поділився своїми підозрами щодо цього поєдинку", - розповів Кочетов, якого цитує sport.ua.

ФФУ вже зробила відповідні запити, переглянула епізоди, а експертна група розпочала вивчення відеозапису.

"Будемо уважно вивчати і розслідувати, ми в контакті з національною поліцією, яка також вже звернула увагу на цей матч. Я дуже сподіваюся, що ми доведемо справу до логічного кінця, у всякому разі, Комітет з етики і чесної гри свою оцінку даному матчу дасть однозначно.

Як буде йти хід розслідування в національній поліції, генеральній прокуратурі, я не можу прогнозувати, всі необхідні слідчо-адміністративні дії будуть зроблені, у мене в цьому немає сумніву", - поділився Кочетов.

Він додав, що сподівається, керівництво клубів простежить за діями гравців і проведе внутрішнє розслідування за прикладами "Зорі", "Металіста".

Нагадаємо, раніше ще один матч Першої ліги між "Арсеналом-Київ" та "Вересом" потрапив під пильний нагляд Комітету з чесної гри. Матеріали щодо нього передано до Нацполіції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація