Нарівні з Роналду: "Вест Хем" здобув перші очки в чемпіонаті завдяки дублю Ярмоленка

Нарівні з Роналду: "Вест Хем" здобув перші очки в чемпіонаті завдяки дублю Ярмоленка

Фото: Reuters

Постраждав "Евертон" Бернарда.

"Вест Хем" у рамках 5 туру англійської Прем'єр-ліги розібрався на виїзді з "Евертоном" з рахунком 3:1.

"Молотобійці" першими відкрили рахунок у цій зустрічі. Андрій Ярмоленко відкрив лік своїм голам за лондонську команду вже на 11 хвилині протистояння.

На 31 хвилині "Вест Хем" подвоїв свою перевагу, і знову головною дійовою особою виступив Ярмоленко. Андрій оформив дубль у футболці лондонців після удару з середньої дистанції.

Фото: Reuters

Під кінець першої половини протистояння "Евертон" скоротив відставання у рахунку. Гільфі Сігурдссон головою переправив м'яч до сітки воріт суперника та подарував таким чином вболівальникам своєї команди надію на позитивний результат.

Фото: Reuters

Остаточну крапку в матчі поставив Марко Арнаутович. Форвард гостей на 61 хвилині пробив низом точно за призначенням.

Фото: Reuters

Ярмоленко провів на полі 82 хвилини, а також зумів "відзначитися" попередженням. Цікаво, що український півзахисник наздогнав за забитими голами зіркового нападника італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який також оформив дубль у ці вихідні. Зазначимо, що за "Евертон" відіграв колишній футболіст донецького "Шахтаря" - Бернард.

Після цієї гри "Вест Хем" набрав три очки та піднявся на 16 місце в турнірній таблиці. "Евертон", своєю чергою, залишився з 6 балами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація